“ROCK IKK’Å?” ude nu

With lots of love kommer her pressemeddelelsen for den nationale distribution af den fantastiske CD “Rock Ikk’å?!”. En CD der selvføllerlig er en stor fuck finger “to the man” og heller ikke er bange for at tage både de klassiske rock dyder i brug, såvel som inddrage et par af de bedste klichéer om Århus (og nej – Rock Århus staves ikke med dobbelt a – skrid hjem til dig selv Niarn).

To the punks in the press:

Rock Ikk’å?!

Direkte fra den århusianske undergrund kommer compilation-albummet til alle elskere af de klassiske rockdyder. Foreningen Rock Århus er stolte af at præsentere et album, der indeholder det bedste fra undergrundsrocken: Rock Ikk’å?!

Med numre fra 14 forskellige bands, er det en alsidig samling af musik der indeholder næsten alt man kan ønske sig fra rockens verden: Fra 70’erinspireret syrerock til dødsmetal. Fra garagesmadder til det storslåede og velproducerede. Fra det hårde til det bløde. Fra reggae og surfguitar til powerrock. Samt sidst, men ikke mindst: En GOD portion heavy, der udgør den gennemgående røde tråd med sin højtbrølende kærlighed til det gode riff og de tunge trommer.

Kort sagt, Rock Ikk’å?! er et ”must have” for enhver ægte rockentusiast – og det til den nette sum af kr. 49,95. Alt overskud fra salget af Rock Ikk’å?! går til foreningen Rock Århus’ videre arbejde for at støtte undergrundsrocken i Danmarks rockhovedsstad: Århus.

Fra mandag den 1. november er CD’en Rock Ikk’å?! tilgængelig i hele landet, idet den distribueres landsdækkende i TP Musik, på Gaffas webshop (www.gaffashop.dk) samt hos http://www.imusic.dk. Derudover kan den allerede købes følgende steder: Stereo Studie, Bruuns Galleri, Århus C; Stereo Studie, Ryesgade 8, Århus C; Gaffashoppen, Klostergade 20, Århus C; Badstuerock, Badstuegade 22, Århus C; Escobar, Skolegade 32, Århus C; Billabong Bar, Skolegade 26, Århus C.

Tracklisten:
1: Diamond Drive: Grab The Flame
2: Fast Gallows: Plastic Symphony
3: The Bang Bang Brain: All The Girls I Want (have got boyfriends)
4: Bullet Train Blast: Give It A Try
5: Puppet Arms: Therapy
6: Crocell: Winter Is Coming
7: Insidiöus Törment: Your Ass Belongs To Me
8: Blunt: No Karaoke
9: Wrench: Love Chopper
10: The Surfing Henchmen: Scurvy Twist
11: Vild Ild: L.A.
12: Malrun: Rise From Sorrow (radio edit)
13: [klik-bang]: My Shoes
14: The Manipulated Living: Fargo, North Dakota

Whole Lotta Love

Reklamer

Skriv en kommentar

Endnu ingen kommentarer.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s